Børnebiffen i Lolland Kommune - sommer 2017

Lolland Kommune udvikler løbende kulturtilbud for børn og unge, som skal være med til at skabe grobund for det kulturelle liv for den næste generation.

Børnebiffen er et gratis kvalitetstilbud til daginstitutionerne, som efterhånden er godt forankret i Lolland Kommune.

I løbet af 2016 var 700 børn og deres voksne til Børnebiffens forestillinger. Det var vores indtryk, at børnene var begejstrede, både for selve udflugten, men især for de fælles filmoplevelser i biografens mørke.

 

Hvornår?

Som noget nyt bliver der filmfremvisning i Toldboden i Nakskov.

Ugedag

Dato

Sted

Tid

Alder

Onsdag

02.08.2017

Toldboden i Nakskov

10.00

3+

Onsdag

02.08.2017

Toldboden i Nakskov

11.00

5+

Tilmelding og filmomtale

Tilmeld jer på www.lolland.dk/bornebiffen - her finder I også billeder og beskrivelser af de forskellige film. Pladserne bliver fordelt efter først til mølle-princippet.

Når I har tilmeldt jer, kan I evt. lægge link på jeres Børneintra, så forældrene også kan snakke med børnene om det, de har oplevet.

Til et par af filmene findes undervisningsark, som tager udgangspunkt i filmens tema – holdt op imod de pædagogiske læreplaner. Hvis der er udarbejdet undervisningsark, findes de under den enkelte filmomtale på www.lolland.dk/bornebiffen.

Eksempel på undervisningsark:

http://www.filmportalfyn.dk/wp-content/uploads/2016/06/FI_Dyrevennerne-en-fugledag.pdf

 

Gratis transport

Det er en ganske særlig oplevelse at se film i biografen, og for mange af de små er det deres første besøg i det mørke rum med den store lyd.

Børnebiffen er et kulturtilbud fra Lolland Kommune, som også bliver udbudt via Kulturtjenesten. I kan derfor søge om - og muligvis tildeles - gratis transport til og fra Børnebiffen – se mere på www.lolland.dk/bornebiffen

Vi håber, at daginstitutionerne uden for Maribo, Søllested og Nakskov også vil benytte forårets tilbud, så endnu flere børn kan få glæde af de små, fine og finurlige film, som bliver fortalt i børns øjenhøjde.

 

Er der problemer med tilmelding eller spørgsmål i øvrigt, er I velkommen til at kontakte:

Susan Møller Pedersen – KulturogFritid@lolland.dk – tlf. 54 67 68 89 – mobil: 21 17 50 99

Hvor: 

Andet:
Toldboden i Nakskov

Varighed: 

Hver forestilling varer ca. 45 minutter fordelt på flere små film.

Pris: 

Gratis