Farver - hvad bruger vi dem til?

Udstillingen IDEALER. Konkret kunst dengang og nu danner afsæt for en børnevenlig workshop med fokus på farverne – de mørke og de lyse, de stærke og de svage, de vilde og de stille - og så selvfølgelig yndlingsfarverne.
Farve, rytme, og bevægelse var de vigtigste elementer når ’de konkrete’ arbejdede med deres kunst – og så skulle kunsten også lige skabe åbenhed, lighed og fremgang! Vi går på opdagelse sammen i den farverige udstilling, hvor man også må både røre og sidde i nogle af kunstværkerne. Så holder vi en lille pause med en bid fra madpakken og bagefter skal vi selv arbejde med flotte farver og gode materialer i de nye lækre lokaler i KUMUS – lige ved siden af kunstmuseet. Med museet som et anderledes læringsrum får børnene mulighed for, med nysgerrighed og refleksion, at arbejde med kunstens udtryksformer og tematiske nedslag. Alle forløb er afstemt efter relevante pædagogiske læreplanstemaer og er tilrettelagt, så de også kan tilpasses børn med særlige udfordringer og behov. Bemærk: Medbragt mad kan spises i KUMUS

 

Booking:
Booking skal ske via email: post@fuglsangkunstmuseum.dk eller pr. telefon: 54781414

 

Hvor: 

Hos aktøren

Varighed: 

Udstillingsperiode: 23. september 2016 – 8. januar 2017. Workshops: Onsdage, torsdage, fredage i ugerne 39, 40, 41 samt 47 og 48. Tidspunkt: kl. 10 – ca. 12.30 (tidspunktet kan tilpasses den offentlige transport)

Læreplanstemaer: 

  • Kulturelle udtryksformer og værdier

Pris: 

Gratis. Bemærk: Max 16 børn pr. workshop (ved små grupper kan to institutioner dele en workshop).
Lav en forespørgsel

Kontakt mig om denne forespørgsel. NB. Dette er ikke en færdig booking. Du vil efterfølgende blive kontaktet af Kulturtjenesten og aktøren, som vil aftale nærmere med dig om det ønskede forløb.

(* betyder obligatorisk)
: