Kompetenceudvikling - ZAPPA (kun for lærere)

I forbindelse med forestillingen ZAPPA inviterer Teatret Masken til en eksklusiv workshop for dig og det pædagogiske personale. Få inspiration og redskaber til hvordan du skaber rum for refleksion og samtale om teateroplevelsen, sammen med dine elever, når I er tilbage i klasseværelset.

"Teateroplevelser" søger at give plads til den komplekse erfaring, en teaterforestilling udgør for sin unge tilskuer. En forestilling er ikke "bare" sit indhold - den er en kompleks sammensætning af kunsteriske, sanselige og sociale oplevelser i ét.

I "Teateroplevelser" spørger vi eleverne: Hvad var den vigtigeste oplevelse for dig? Derved opdager vi, at ikke alene stykkets handling, men også lydanlægget eller veninden, der fnisede på rækken bagved, var vigtige.

Det gør ikke oplevelsen af selve forestillingen mindre. Tværtimod viser det den sammensathed, der findes i de unges oplevelse af en teaterforestilling. Rigdommen i disse oplevelser er værd at holde fast i - og det er det, vi understøtter med "Teateroplevelser".

 

Dato:

Fredag d. 15. januar 2016

Program:

kl. 10.00-11.00: Se prøveforestilling ZAPPA

kl. 12.15-12.45: Teatret Masken serverer kaffe og the

kl. 11.30-12.15: “Teateroplevelser” workshop ved Hannah Karina Mikkelsen, Teatret masken

kl. 12.15- 12.45: Teatret Masken serverer frokost

kl. 12.45-13.15: Introduktion til bloggen teatertanker.dk

 

Kontakt:

Teatret Masken

tlf. 54 73 27 32

info@masken.dk

 

Læs mere om workshoppen her

 

 

 

Hvor: 

Hos aktøren

Varighed: 

kl. 10.00-13.15

Pris: 

Gratis
Lav en forespørgsel

Kontakt mig om denne forespørgsel. NB. Dette er ikke en færdig booking. Du vil efterfølgende blive kontaktet af Kulturtjenesten og aktøren, som vil aftale nærmere med dig om det ønskede forløb.

(* betyder obligatorisk)
: