FULDT BOOKET! Dinosaurundervisning i Knuthenborg

FULDT BOOKET!
Dino

FULDT BOOKET

Tak for alle henvendelserne angående vores efterspørgsel på test-klasser til vores nye dinosaurundervisning! Vi har fundet de test-klasser der skal bruges. Var I ikke de heldige der blev test-klasse, men kunne I tænke jer at booket forløbet eller høre mere? Kontakt da skoletjenesten@knuthenborg.dk helt uforpligtende.

Skal I være vores TEST-klasse der skal afprøve vores nye Dinosaurundervisning i Knuthenborg? Få en gratis undervisning i Knuthenborg Safaripark, og test vores nye Dinosaurundervisningsforløb.

Nu nærmer vi os åbningen af parken, hvor vi snart har indlogeret vores 22 nye beboer. Det betyder at vi skal have testet vores nyudviklede undervisning, så derfor søger vi test-klasser som kunne tænke sig at afprøve vores nyudviklede dinosaurundervisning. Test af undervisningen vil finde sted i enten uge 17 eller 18. Nærmere bliver aftalt individuelt med de frivillige test-klasser.

Tør I tage på Dinosaurekspedition – en rejse ind i en skoven blandt de store fascinerende forhistoriske dyr. Her vil I lære mere om de mange forskellige arter, tiden de levede i og overlevelsesstrategier. Vi fordyber os i udvalgte dinosaurer, hvor vi kigger mere på udseende med særlige kendetegn, specielle egenskaber, tilpasning og føde. Oplev dinosaurerne HELT tæt på, mens den faglige og spændende viden bliver introduceret til eleverne.

Vil I prøve Dinosaurudgravning? Hvad er en palæontolog? Hvordan kan en dinosaurknogle blive til sten? Oplev en dinosaurudgravning hvor eleverne prøver kræfter med arbejdet som palæontolog, hvor de med pensel og gravske skal grave efter dinosaurknogler. Herefter bestemmer og kategorisere vi fossiler, hvor eleverne lærer hvordan et fossil bliver til, høre om evolutionen, overlevelse, særlige kendetegn og specielle egenskaber hos de forhistoriske dyr.

Kontakt os på skoletjenesten@knuthenborg.dk for at høre mere om de gratis undervisningsforløb.

Pris:
Gratis
Tidspunkt:
-
Kompetenceområder:
Natur/teknologi - Perspektivering, Natur/teknologi - Undersøgelse, Biologi - Perspektivering, Biologi - Undersøgelse, Geografi - Perspektivering, Geografi - Undersøgelse

Lav en forespørgsel