FULDT BOOKET! Lær at tegne og animere med Viborg Animation Skole og Cartoon Network!

Har du talent indenfor animation? Det kan du få! Lær at tegne og give liv til din helt egen tegneseriefigur.
Aktivitetsrummet 1.sal ved siden af børnebiblioteket
Kongensgade 43
4800 Nykøbing F.
Animationsworkshop for 3.- 4.klasser

Viborg Animation skole og Cartoon Network har slået pjalterne sammen i animationens og kreativitetens tegn. De besøger Guldborgsund-bibliotekerne i uge 23 med en kreativ animationscamp bestående af bl.a. 4 stk 3-timers workshops samt en fritidsbrugerdel, hvor man efter skole kan lege videre..

Med udgangspunkt i Imagination Studios, et online kreativt værksted med afsæt i animation, tilbydes der en 3 timer lang workshop ledet af fagkyndige animationseksperter fra Viborg Animation Skole. Workshoppen er henvendt 3. – og 4. klasser og har plads til én klasse dagligt.

På workshoppen bliver der demonstreret forskellige animationsteknikker, såsom tegning og manuskriptforfatning. Der er tid til at fordybe sig og lære at tegne de berømte tegnefilmskarakterer, ligesom man kan forsøge at lægge stemme til en tegnefilmskarakter i et mini-dubbingstudie. Workshoppen afsluttes med at eleverne deles op i mindre grupper for at skabe deres helt egen stop motion film, ved hjælp af alle deres nyerhvervede færdigheder.

Imagination Studios workshoppen er gratis og har til formål at inspirere danske skolebørn.

Tilmelding foregår FØRST TIL MØLLE ved at skrive til Børnekulturformidler Pia Park pgpa@guldborgsund.dk. Husk at oplyse hvor mange elever I gerne vil komme og hvilket klassetrin.

Mandag d. 4.6.18 kl. 9.00-12.00 - FULDT BOOKET!

Onsdag d. 6.6.18 kl. 9.00-12.00 - FULDT BOOKET!

Torsdag d. 7.6.18 kl. 9.00-12.00- FULDT BOOKET!

Fredag d. 8.6.18 kl. 9.00-12.00 - FULDT BOOKET!

Pris:
Gratis
Tidspunkt:
-
Varighed:
ca 3 timer fra kl. 9.00-12.00
Max deltagere:
28 deltagere