Robot Hockey League - spil hockey med robotter! -STADIG PLADSER PÅ LÆRERWORKSHOP. KLASSEWORKSHOP FULDT BOOKET!

3 lærerige forløb for såvel lærere og klasser. Til disse workshop får du, dine kolleger og dine elever hænderne i programmering, robotter, strategi- og designthinking! Byg den fedeste hockey-robot, programmer det smarteste styresystem til den og giv den gas på hockey-banen!
Aktivitetsrummet
Kongensgade 43
4800 Nykøbing F.
Logo
Robot Hockey League Logo

Robot Hockey League er den mest inkluderende metode for lærere og elever at komme igang med robotprogrammering og 3D design. Robot Hockeyleague er udviklet af Kids Print og støttet af Undervisningsministeriet og K.L.

Målet med Kidsprint mBot Hockeyligaen er at motivere børn gennem teknologiske udfordringer, så de gennem leg tilegner sig 21. århundredes kompetencer

I Robot Hockey League bruges der robotprogrammering via mBlock (Scratch) og 3D design/print til optimering af robotterne til Hockey kamp. Ideen er at elever fra 4. til 10. klasse skal designe i blok programmeringssproget mBlock (Scratch) og 3D- designe for at opnå vinderchancer i den landsdækkende konkurrence. BEMÆRK at mBOT robotter nu kan programmeres via Chromebook.

Der er minimum 2 elever på et hold, da der på hvert hold er 2 mBot Robotter. Man bestemmer i princippet selv maks. antal elever på holdene. Man kan fx lave ansvarsområder: designudvikling - programmering, styring, pit osv.

Du kan læse mere om Robot Hockey League her : https://www.kidsprint.com/robot-hockey-league-tilmelding/

Guldborgsund-bibliotekerne tilbyder 3 fantastiske og motiverende læringsforløb som booster for den kommende Robot Hockey League - som biblioteket afholder til efteråret. Vinderne af den lokale turnering går videre til den landsdækkende turnering som foregår i foråret 2019. Nærmere tidspunkter for lokal- og landsturnering følger.

Undervisere på de 3 workshop vil være:

Jacob Riis - Tovholder på Robot Hockey League - Kidsprint  samt Daniel Jacobsen & Pia Park - Guldborgsund-bibliotekerne

Workshops:

Tirsdag d. 15.05.18 kl. 9.00-13.30 - Workshop for lærere - 16 pladser tilbage

Onsdag d.23.05.18 kl. 9.00-13.30 - workshop for 1 klasse - FULDT BOOKET!

Torsdag d. 24.05.18 kl. 9.00-13.30 - workshop for 1 klasse - FULDT BOOKET!

Tilmelding er først til mølle - og sker til pgpa@guldborgsund.dk

Pris:
Gratis
Tidspunkt:
-
Varighed:
4, 5 time
Max deltagere:
28 deltagere
Kompetenceområder:
Håndværk og design - Håndværk – materialer, Natur/teknologi - Kommunikation, Natur/teknologi - Modellering
Læringsmål:
Målet med Kidsprint mBot Hockeyligaen er at motivere børn gennem teknologiske udfordringer, så de gennem leg tilegner sig 21. århundredes kompetencer