Teknologiparken

Teknologiparken

Tag på en tidsrejse tilbage til middelalderen og hør om de mange opfindere og ingeniører, der opfandt den ene fantastiske maskine efter den anden - nogle virkede, andre ikke.

Hør om Leonardo Da Vincis flyvemaskine, om Honnecourts evighedsmaskine og prøv selv at løfte tonstunge sten som man gjorde i middelalderen!

Rundvisningen kommer ind på udviklingen fra middelalderen til i dag og sætter forskning, opfindelser og naturvidenskab ind i en historisk sammenhæng.

Booking og spørgsmål: Tina Scheel: tina@middelaldercentret.dk eller tlf. 54 86 19 34

Tilbuddet egner sig til fagene historie, natur/teknologi, fysik og matematik og er oplagt at bruge i et tværfagligt forløb.

Kan tilpasses klassetrin fra 3.-9.klasse (inkl. gymnasier og andre ungdomsuddannelser).

Der er undervisningsmateriale til før og efter et besøg på Middelaldercentret, se mere her.

Tidspunkt:
-
Varighed:
1. maj – 30 sept. Lukket mandage i maj og sept.
Yderligere priser:
75 kr pr elev, 2 lærere gratis (min. 15 – max. 30 elever)
Max deltagere:
30 deltagere
Kompetenceområder:
Matematik - Geometri og måling, Historie - Kildearbejde, Historie - Kronologi og sammenhæng, Kristendomskundskab - Kristendom og ikke-kristne religioner, Håndværk og design - Håndværk – materialer, Matematik - Statistik og sandsynlighed, Matematik - Tal og algebra, Natur/teknologi - Modellering, Natur/teknologi - Perspektivering, Natur/teknologi - Undersøgelse, Samfundsfag - Sociale og kulturelle forhold, Historie - Historiebrug, Håndværk og design - Håndværk – forarbejdning, Håndværk og design - Design

Lav en forespørgsel